Lid worden

postzegel02Iedereen die geïnteresseerd is in postzegels of filatelie kan van onze vereniging Het Postmerk lid worden. Ook kunt u gerust eens een keer bij onze bijeenkomsten als onze gast komen kijken om de sfeer te proeven. Elke 2e donderdagavond van de maand hebben wij een gezellige postzegelavond in het H.F. Witte Centrum, Henri Dunantplein in De Bilt. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Kosten

De jaarlijkse contributie bedraagt € 17,50. Voor dit bedrag ontvangt u ons maandelijkse verenigingsblad Het Postmerknieuws in de bus. U kunt ook een digitale versie van het Postmerknieuws ontvangen, dan is de jaarcontributie slechts € 12,50. Wilt u zich abonneren op het fraaie maandblad Filatelie komt er nog eens € 20,57 bij per jaar. Een lidmaatschap kan op elk moment ingaan. Bij het ingaan gedurende het jaar, wordt de contributie pro rato berekend.

U kunt een inschrijvingsformulier aanvragen bij de heer Guus van Wijk, telefoon 030-2204138 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..