Veiling

postzegel17

Elke maand wordt tijdens de ledenbijeenkomst in De Bilt een veiling met interessante kavels gehouden. Het aanbod heeft betrekking op series, losse zegels, poststukken, stockboeken met zegels, catalogi, snuffeldozen en nog veel meer. Niet alleen Nederland en de overzeese gebiedsdelen komen aan bod, maar de gehele wereld.

Veilingmeesters zijn de heren Hans vermeulen en Guus van Wijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorwaarden

De veilingen zijn bedoeld voor de eigen leden van de vereniging Het Postmerk. Inzenders (verkopers) overhandigen hun materiaal aan de veilingmeester op de verenigingsavond of volgens afspraak bij hem thuis.
Om het veilingproces te stroomlijnen ontvangt de veilingmeester graag een Excellijstje met de kavels en hun inzet daarop genoteerd.
Een voorbeeldlijstje kunt u hier downloaden.
Indien u geen Excel op uw computer heeft, dan kunt u het gratis programma Libre Office downloaden.
Apple gebruikers kunnen de gratis online Office365 omgeving gebruiken van Microsoft: https://www.office.com/

Voor kopers en verkopers wordt 5% provisie in rekening gebracht. Kopers kopen op de veiling of doen een schriftelijk bod. Biedingen gaan tot € 10,00 met € 0,50 omhoog. Van € 10,00 tot € 50,00 met € 1,00 en daarboven met € 2,00 omhoog. Er wordt direct na de veiling contant of met pin afgerekend. Schriftelijke bieders krijgen ook schriftelijk antwoord.

Biedformulier

Download hier het biedformulier voor de schriftelijke bieder.