Contact met Het Postmerk

Wilt u nadere informatie over postzegels verzamelen, filatelie, de vereniging, onze activiteiten of het lidmaatschap? Hiervoor kunt u onderstaande personen telefonisch benaderen of een email sturen.

 
Bestuurszaken Otto Verkoren 030 2204027 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bibliotheek Tonny van Wijk 030-2204138
Financiƫle zaken Guus van Wijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Guus van Wijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Nalatenschappen Guus van Wijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Nieuwtjesdienst Akke Dijkema 0346-214033 (maandag van 19.00 tot 20.00 uur)
Postmerknieuws Theo Hooftman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Rondzendverkeer Piet Bloemerts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Taxaties Guus van Wijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Veiling Hans Vermeulen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Winkeltje Akke Dijkema 0346-214033 (maandag van 19.00 tot 20.00 uur)