Rondzendverkeer

Een goed lopend rondzendverkeer geeft de leden de gelegenheid om hun postzegelverzameling op een gemakkelijke manier (je kunt het thuis doen) en goedkoop aan te vullen. Bovendien kunnen leden hun overtollig materiaal via het rondzendverkeer proberen te verkopen door hun zegels in rondzendboekjes te plakken.

Wie aan het rondzendverkeer wil deelnemen, zal ongeveer 1x per maand, in de periode van september tot juni, twee dozen thuis krijgen met daarin 10-16 boekjes met zegels van Nederland en de rest van de wereld. Voor ieder wat: voor uw landen- en/of motiefverzameling.

Mocht u alleen zegels willen verkopen dan is ook de rondzending een goede keus. Boekjes met zegels voor landen- en/of motiefverzamelingen zijn welkom mits marktconform geprijsd en van goede kwaliteit.

Samenwerking

Het Postmerk werkt, door het leveren van rondzenddozen, samen met de Filatelistenverenigingen Heuvelrug, Frimarket, Eemland en Vleuten/De Meern en is zodoende op veel andere plaatsen in de wijde omtrek van De Bilt actief. Voor meer en gedetailleerde informatie kunt u terecht bij het hoofd rondzendverkeer, Piet Bloemerts, e-mail: rondzendverkeer@postmerk.nl