Rondzendverkeer

postzegel12Een goed lopend rondzendverkeer geeft de leden de gelegenheid om hun postzegelverzameling op een gemakkelijke manier (je kunt het thuis doen) en goedkoop aan te vullen. Bovendien kunnen leden hun overtollig materiaal via het rondzendverkeer proberen te verkopen door hun zegels in rondzendboekjes te plakken.

Wie aan het rondzendverkeer wil deelnemen zal ongeveer 1x per veertien dagen, in de periode van september tot juni, een doos thuis krijgen met daarin 10-16 boekjes met zegels van Nederland en de rest van der wereld. Voor ieder wat: voor uw landen- en/of motief verzameling. Daarnaast worden dozen met FDC enveloppen en brieven rondgestuurd en voor de liefhebbers zijn er speciale rondzendingen met beter materiaal Nederland en N.O.G.

Mocht u niet alleen zegels willen kopen maar ook verkopen dan is ook de rondzending een goede keus. Boekjes met zegels voor landen- en/of motiefverzamelingen zijn, mits redelijk geprijsd en van goede kwaliteit, welkom.

Samenwerking

Het Postmerk werkt, door het leveren van rondzenddozen, samen met de Filatelistenverenigingen Wijk bij Duurstede, Maarn en Vleuten/De Meern en is zodoende op veel andere plaatsen in de wijde omtrek van De Bilt actief. Voor meer en gedetailleerde informatie kunt u terecht bij het hoofd rondzendverkeer, Piet Bloemerts, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.